Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
Wrzesień 06, 2010, 04:28:43
Strona główna
Pomoc
Zaloguj się
>
Ogólne
>
Uwagi do strony internetowej i forum
>
forum widmo
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: forum widmo (Przeczytany 3260 razy)
kluskaxl
forum widmo
«
:
Styczeń 05, 2008, 16:31:29 »
Chciałam poforumować z innymi, ale na forum nie ma nikogo i nie wiem, co o tym myśleć.
Ciężko sie tu zalogować, a po zalogowaniu okazuje się że rozmawiać można li i jedynie z Panem Sebastianem. byłam ciekawa co inni myślą na temat tej strony i tai chi, ale okazuje się, że albo nie myślą, albo nie chcą się przemyśleniami podzielić.
Ja, kluska(xl), jestem rozczarowana! :)
Sebastian Zarzycki
Administrator
"where the mind goes, the chi will follow"
Odp: forum widmo
«
Odpowiedz #1 :
Styczeń 06, 2008, 15:15:55 »
Spokojnie :)
Forum powstało bardzo niedawno, a służy przede wszystkim uczniom naszej szkoły (którzy w okresie świątecznym zapewne z internetu nie korzystali), choć gości także zapraszamy. Z każdym forum jest tak, że ktoś musi zacząć, więc jeśli masz jakąś myśl bądź pytanie, to gorąco zachęcam - na początek odpowiem ja, a zaraz później zapewne inni.
Proces rejestracyjny jest dostosowany do naszych potrzeb. Przede wszystkim przed rozpoczęciem rozmowy na forum dobrze się przedstawić, bo sama kluska wiele nam (mi) nie mówi, zwłaszcza że mamy w systemie aż dwa konta - czy któreś jest nieaktualne?
...
Gość
Odp: forum widmo
«
Odpowiedz #2 :
Styczeń 17, 2008, 20:54:00 »
Dziękuje za odpowiedź. Nieaktualne jest konto bez xl :) Mnie się kluska podoba i można tak się do mnie zwracać. Chciałabym wiedzieć, co inni myślą o tai chi, bo mnie fascynuje. Pozostaje mi tylko cierpliwie czekać, aż zalogują się inne osoby. Całuski od kluski :*
Strony: [
1
]
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
Ogólne
-----------------------------
=> Dla gości